IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Akció

Arcfiatalítás – Debrecenben jó helyen jársz ;)

3 alkalmas ráncmélység csökkentő arckezelés 15000 Ft helyett, 6900 Ft-ért, IPL technológiával a ráncok, pigment foltok, és hajszálerek halványításáért

dda787a36081c1c5318864ee3a12306bcf51fec3

Bőrfiatalítás hámlasztás, szike és fájdalom nélkül?

Az IPL villanófény hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül, azon áthatolva, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve, a kötőszöveti kollagén képződését stimulálva végzi a bőr fiatalítását A fény hatására a bőr saját kollagén rostjait újra szintetizálja, a ráncok feltöltődnek, az arcbőröd megfiatalodik!

AJÁNLJUK MERT:

A bőr öregedési folyamataiban külső és belső tényezők egyaránt szerepet játszanak: az idő múlásával a bőr kollagén tartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik, melyet a káros környezeti hatások súlyosbítanak.

Az IPL technológiával szemmel látható, tartós eredmény érhető el, hiszen már egy alkalom után is üde, friss, rugalmas és kellemes tapintású lesz az arcbőröd.

A ránctalanító hatás mellett a hajszálerek és pigment foltok is eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

FONTOS TUDNI:

  • Ezt a kupont 2015. június 15-ig használhatod fel.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges. Ez a kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és egyet adhatsz ajándékba.
  • A kupon tartalma: 2 alkalmas IPL villanófényes hajszálérkezelés tenyérnyi területen. (kb. 400 villanás)
  • Ha a kuponon kívül mást is kérsz, azt a helyszínen ki kell fizetned.

RÉSZLETEK:

A bőr öregedési folyamataiban külső és belső tényezők is szerepet játszanak. Az idő múlásával a bőr kollagén tartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik, melyet a káros környezeti hatások súlyosbítanak.
Szemmel látható tartós eredmény érhető el az IPL- lel végzett bőrfiatalító eljárással, hiszen már egy alkalom után is üde, friss,rugalmas és kellemes tapintású lesz az arcbőröd.

A ránctalanító hatás mellett a hajszálerek és pigment foltok is eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

Az IPL villanófény hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve. A fény hatására a bőr saját kollagén rostjait újra szintetizálja, illetve ezáltal feltölti, feszesíti a bőrt.

A bőrmegújító kezelés 4. generációs IPL készülékkel történik.

Az IPL kezelés szinte teljesen fájdalommentes, azonnal visszatérhetsz a napi tevékenységedhez, nincs lábadozási idő, nincsenek mellékhatások, sem maradandó nyom.

Bizonyos betegségek megléte esetén az IPL villanófényes kezelés alkalmazása nem javasolt: cukorbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, daganatos betegségek, fertőző betegségek, melanoma, lázas állapot stb., illetve, ha a kezelést végző szakember véleménye szerint az IPL veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését.

Egyéb szolgáltatások:

  • IPL tartós szőrtelenítés
  • IPL bőrfiatalítás
  • Power Plate edzések

Ne várj tovább, hiszen az IPL módszerrel a ráncok, pigmentfoltok és hajszálerek elhalványodnak, bőröd pedig visszanyerheti fiatalságát!

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440