IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Akció

Bőrfiatalítás IPL villanófényes eljárással

Arcpakolással 6000 Ft helyett 2790 Ft-ért, hogy a bőrödet ne csúfítsák el a ráncok

Megjelentek a homlokodon a mély ráncok? Zavarnak a szarkalábak?

Az IPL-t az általános gyakorlatban főképp szőrtelenítésre használják, de kiválóan alkalmazható a test szinte minden területén seprűvéna kezelésre, ráncmélység csökkentésre, bőrfiatalításra is.

Ajánljuk mert:

Az IPL-lel végzett arcfiatalító kezelés a bőr felső rétegén áthatolva, a kötőszöveti kollagén képződését stimulálva végzi a bőrfiatalítást. A kezelést kiegészíti egy krémes pakolás, mely a bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagokat tartalmazza, ezek segítségével a ráncok feltöltődnek, az arcbőröd megfiatalodik.

Fontos tudni:

  • Ezt a kupont 2014. március 31-ig használhatod fel.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
  • Ez a kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és bármennyit adhatsz ajándékba barátnőidnek, szeretteidnek.
  • A kupon tartalma: egy alkalom ráncmélység csökkentő bőrfiatalító arckezelés pakolással.

Részletek:

A kor előrehaladtával az arc bőre veszít a feszességéből, hidratáltságából, és a szárazabb bőr sajnos látványosabban ráncosodik, megjelennek a szarkalábak, a homlok és a száj környékén a ráncok.

Bőrfiatalítás IPL-el és arcpakolással

A bőr öregedési folyamataiban külső és belső tényezők is szerepet játszanak. Az idő múlásával a bőr kollagén tartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik. Ezt a folyamatot a káros környezeti hatások természetesen súlyosbítják.

Szemmel látható tartós eredmény érhető el az IPL-lel végzett bőrfiatalító eljárás után, hiszen már egy alkalom után is üde, friss, fiatalos, kellemes tapintású, sima és rugalmas lesz az arc bőre. A ránctalanító hatás mellett a hajszálerek és pigment foltok is eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

Az IPL villanófény hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve. A fény hatására a bőr saját kollagén rostjait újra szintetizálja, illetve ezáltal feltölti, feszesíti a bőrt.

Egy kezelés időtartama kb. 30 perc. A teljes hatás eléréséhez egy kezelés nem elegendő, de az a vendég adottságaitól függ, hogy hány kezelés javasolt.

Az IPL eljárásról

Az IPL professzionális villanófényes gép szűrt, széles spektrumú fényt alkalmaz, melynek során a hőhatásra az erek elzáródnak. A széles spektrumú, pulzáló fényenergia pontos beállítása után biztonságosan kezelhetőek vele nem csak a lábon, hanem a test más felületein (nyakon, mellkason, kezeken) jelentkező érelváltozások (seprűvéna, rosacea) is.

A bőrmegújító kezelés a legújabb 4. generációs IPL készülékkel történik.

Bizonyos betegségek megléte esetén (cukorbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, daganatos betegségek, fertőző betegségek, melanoma, lázas állapot stb., illetve, ha a kezelést végző szakember véleménye szerint az IPL veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését), az IPL villanófényes kezelés alkalmazása nem javasolt.

A kezelés előtt kérd a szakember tanácsát!

Az IPL kezelés szinte teljesen fájdalommentes, azonnal visszatérhetsz a napi tevékenységedhez, nincs lábadozási idő, nincsenek mellékhatások, sem maradandó nyom.

Ne várj tovább, hiszen az IPL módszer már pár alkalom után eltünteti a mély ráncaidat, üdvözöld a tavaszt hidratált ránctalan bőrrel!

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440