IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Újdonságok

Ezért nő szőrzet a nők arcán

Sokak szenvednek ettől a problémától,de
VAN MEGOLDÁS!

Ez a rendellenesség öröklődhet, de okozhatják bizonyos gyógyszerek, betegségek, de akár túlzott mennyiségű bolti teasütemények, édességek, kekszek is bűnösök lehetnek érte.

5 dolog ami okozó lehet:

1. Sütik és kekszek
Ezekben az édességekben nagy mennyiségű szénhidrát és cukor található, amelyek megnövelik a glikémiás indexet, ami egy idő után inzulinrezisztenciához vezethet – közölte Rina Davison, a londoni Whipps Cross University Hospital endokrinológusa. A megnövekedett inzulin képtelen lesz szabályozni a vércukorszintet, a petefészkekben beindul a tesztoszteron termelés, és ezáltal megjelennek az első szőrszálak az arcon.

2. Policisztás petefészek betegség
A statisztikák szerint ez a betegség a nők 10-15 százalékát érinti. Ennek hatására a menstruációs ciklusok szabálytalanná, kaotikussá válnak és csökken a teherbeesés lehetősége is. A szőrszálak megjelenése ebben az esetben az androgén hormonnak tudható be, amitől a szőrszálak legtöbbször sötét színűek és erős felépítésűek lesznek.

3. Ekcéma és pikkelysömör
Ezek a bőrbetegségek azért okozhatják a szőrszálak növekedését, megerősödését, mert a gyulladás hatására megnövekszik a vérmennyiség az adott területen, így a szőrszálak több tápanyaghoz jutnak és fejlődni kezdenek.

4. Anorexia nervosa
Ezen pszichés betegség hatására is kialakulhat az arcszőrzet, de egyéb testrészeken is megjelenhetnek a kellemetlen szőrszálak. A szakemberek még nem tudják, hogy mi okozza ezt, azt azonban megállapították, hogy nem a hormonok számlájára írható a rendellenesség.

5. Szteroidok
Ha fél évnél tovább szteroid tartalmú gyógyszereket, készítményeket használ egy nő, bekövetkezhet az úgynevezett Cushing-szindróma, aminek hatására az illető testsúlya megnő, az arca pirossá válik, és beindul a szőrszálak növekedése a testén.
Most következzen egy szőrtelenítő, hatásos, otthon is elkészíthető készítmény

Ma már szerencsére ahogy sok mindenre erre is van megoldás
Az ipl villanófényes kezelés arcon •fájdalommentes és mindössze 5 perc az egész
•már az első alkalom után látványos
•kiritkulnak és lassabban nőnek a szőrszálak

Áll+bajusz kezelés 5990Ft /alkalom
(azaz hónap) ugyanis havonta 1x villantunk!
Csak áll: 3490Ft

Bejelentkezés: 06/305040440

Várlak szeretettel!Változtasd meg az életed!

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440