IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Akció

Felejtsd el a borotvát!

IPL intim szőrtelenítés 14500 Ft helyett, 6990 Ft-ért, a szőrtelen és bársonyosan sima bőrért

Igazi, tartós megoldást keresel a nem kívánatos szőrszálak eltüntetésére?

Az intim terület szőrtelenítése mindenféle tekintetben a lehető legkényesebb zóna. Ha szeretnél évekre búcsút inteni a mindig visszatérő problémától, akkor térj át a tartós IPL szőrtelenítésre. Az IPL használatával nem kell tartanod a borostától, vagy a fájdalmas szőrtüsző-gyulladástól, hiszen a villanófény hosszú távú megoldást nyújt!

AJÁNLJUK MERT:

Akár házilag, akár kozmetikus végzi az intim terület szőrtelenítését, így is– úgy is kellemetlenséggel jár, az IPL- lel viszont már fájdalommentesen élheted át a hatékony kezelést!

A villanófényes szőrtelenítés során a növekedési fázisban lévő szőrtüszők a nagy mennyiségű fényt elnyelik, így azok kiégnek, a szőrszálak kipotyognak, a helyükre pedig nem nő új.

Igaz, hogy több alkalmon szükséges, hogy a villanófény minden szálat a növekedési fázisban találjon el, de már az első kezelés után ritkábbak lesznek a szőrszálak. A kezelések végére hosszú időre megszabadulhatsz az egész tortúrától, nyárra pedig már élvezheted a terület simaságát!

FONTOS TUDNI:

 • Ezt a kupont 2015. június 5-ig tudod felhasználni.
 • Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és egyet ajándékozhatsz szeretteidnek, barátaidnak.
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

  A kupon tartalma:

  1 alkalom intim terület IPL szőrtelenítése

  RÉSZLETEK:

  Az IPL villanófényes végleges szőrtelenítési eljárás tiszta és fájdalommentes kezelés, amelynek eredményeképpen a szőr szinte véglegesen eltávolítható a test bármely felületéről.

  Az IPL egy villanófényes szőrtelenítési módszer az anagen, azaz a növekedés aktív fázisában lévő szőrtüszőben termelődő nedvességet nyeli el. Mivel a testen található szőrtüszők kb. 20-25%-a van az anagen aktív növekedési fázisban, egy kezelés során csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrtüszőket lehet elpusztítani. Ezért az IPL kezelést több alkalommal (6-9) meg kell ismételni, a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

  Mire kell ügyelned?

  • A kezelés előtt és a kezelés után 5-5 napon át nem ajánlott klóros vízben fürdeni, szaunázni, szoláriumba menni.
  • A kezeléseken legalább 2-3 mm-es szőrzettel kell megjelenni, tehát ne borotváld le közvetlenül a kezelés előtt!
  • A kezelések 4-6 hetente végezhetők a szőrnövekedési ciklus miatt.
  • A világos bőrű és sötét szőrzettel rendelkező vendégeknek elegendő a 3-4 alkalom, náluk lehet a leggyorsabban igen látványos eredményeket elérni. A sötét bőrű és világos szőrzettel rendelkezőknek több kezelésre van szükségük.
  • Már az első alkalommal szép eredményeket lehet elérni, de a tartós szőrtelenség elérése érdekében 6-9 kezelés ajánlott, 4-6 hetente.
  • Az első kezeléstől kezdve a kezeléssorozat befejezéséig szükséges fényvédő krém használata, a kezelések után (előtte nem!), mert a kezelt szőrszálak helyén kis gyulladás keletkezik, és a gyulladt bőr sokkal hajlamosabb barnulásra, ha nap éri, mint az ép bőr.
  • A kezeléssorozat ideje alatt (azaz az első kezelést megelőző első hónaptól kezdve az utolsó kezelésig) a kezelt területen nem szabad gyantázni, vagy más módszerrel magát a szőrszálat kitépni, hiszen a hőenergiát a szőrszálak vezetik a megfelelő helyre.
  • Az IPL villanófényes szőrtelenítő kezelések közötti időszakban a kezelt terültet szabad borotválni!

  A kezelés időtartama a kezelt személy bőrszínétől, a szőrzete színétől és a kezelendő testtájtól is függ.

  A hölgyeknél a szőrtelenítő kezeléssorozat eredményeképpen: az eredeti szőrzet maximum 90%-a végleg eltűnik, míg a maradék 10% elvékonyodik, kivilágosodik. A férfiak erősebb szőrzete miatt az eredmény: körülbelül 70-80%-a a szőrzetnek végleg eltűnik, a maradék pedig elvékonyodik, kivilágosodik.

  A lámpa ultraibolya fényt nem sugároz. Használata során a daganatos megbetegedés kockázata nem növekszik. A kezelést nem veheted igénybe várandósság és szoptatás ideje alatt.

  Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy Neked is lehet sima szőrtelen tested, akkor az IPL Stúdióban most ezt az álmodat kedvező áron, igényes környezetben, profi felszereléssel valóra váltják!

  Kérdésed van? Időpontot kérnél?

  Hívj vagy írj üzenetet!

  +36 (30) 504-0440