IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Akció

Szabadulj meg a kellemetlen szőrszálaktól!

Hónalj vagy bikinivonal IPL RF-Light szőrtelenítés 5000 Ft helyett, 1990 Ft-ért, a szőrtelen mindennapokért

Meguntad a mindennapos bajlódást a szőrszálakkal?

Szőrteleníteni ma már sokféleképpen lehet, de ha igazán hatékony, kedvező árú és éveken keresztül tartó eredményekre vágysz, akkor a villanófényes szőrtelenítés lesz számodra az igazán jó megoldás.

AJÁNLJUK MERT:

 • Szépnek lenni nem mindig egyszerű!
 • Ha azt szeretnéd, hogy hosszú időre szőrtelen legyél, mert meguntad az örökös borotválást vagy a túl fájdalmas gyantázást és selymes, bőrhibáktól mentes gyönyörű bőrre vágysz, akkor ne késlekedj!
 • Ezzel a kuponnal, most a bikinivonal vagy hónaljaid gyors és fájdalommentes IPL villanófényes szőrtelenítése lehet a Tiéd!

FONTOS TUDNI:

 • Ezt a kupont 2015. június 10-ig tudod felhasználni.
 • Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és egyet ajándékozhatsz szeretteidnek, barátaidnak.
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
 • A kupon tartalma: 1 alkalom intim terület IPL szőrtelenítése

RÉSZLETEK:

Az IPL villanófényes végleges szőrtelenítési eljárás tiszta és fájdalommentes kezelés, amelynek eredményeképpen a szőr szinte véglegesen eltávolítható a test bármely felületéről.

Az IPL egy villanófényes szőrtelenítési módszer az anagen, azaz a növekedés aktív fázisában lévő szőrtüszőben termelődő nedvességet nyeli el. Mivel a testen található szőrtüszők kb. 20-25%-a van az anagen aktív növekedési fázisban, egy kezelés során csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrtüszőket lehet elpusztítani. Ezért az IPL kezelést több alkalommal (6-9) meg kell ismételni, a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

Mire kell ügyelned?

 • A kezelés előtt és a kezelés után 5-5 napon át nem ajánlott klóros vízben fürdeni, szaunázni, szoláriumba menni.
 • A kezeléseken legalább 2-3 mm-es szőrzettel kell megjelenni, tehát ne borotváld le közvetlenül a kezelés előtt!
 • A kezelések 4-6 hetente végezhetők a szőrnövekedési ciklus miatt.
 • A világos bőrű és sötét szőrzettel rendelkező vendégeknek elegendő a 3-4 alkalom, náluk lehet a leggyorsabban igen látványos eredményeket elérni. A sötét bőrű és világos szőrzettel rendelkezőknek több kezelésre van szükségük.
 • Már az első alkalommal szép eredményeket lehet elérni, de a tartós szőrtelenség elérése érdekében 6-9 kezelés ajánlott, 4-6 hetente.
 • Az első kezeléstől kezdve a kezeléssorozat befejezéséig szükséges fényvédő krém használata, a kezelések után (előtte nem!), mert a kezelt szőrszálak helyén kis gyulladás keletkezik, és a gyulladt bőr sokkal hajlamosabb barnulásra, ha nap éri, mint az ép bőr.
 • A kezeléssorozat ideje alatt (azaz az első kezelést megelőző első hónaptól kezdve az utolsó kezelésig) a kezelt területen nem szabad gyantázni, vagy más módszerrel magát a szőrszálat kitépni, hiszen a hőenergiát a szőrszálak vezetik a megfelelő helyre.
 • Az IPL villanófényes szőrtelenítő kezelések közötti időszakban a kezelt terültet szabad borotválni!

A kezelés időtartama a kezelt személy bőrszínétől, a szőrzete színétől és a kezelendő testtájtól is függ.

A hölgyeknél a szőrtelenítő kezeléssorozat eredményeképpen: az eredeti szőrzet maximum 90%-a végleg eltűnik, míg a maradék 10% elvékonyodik, kivilágosodik. A férfiak erősebb szőrzete miatt az eredmény: körülbelül 70-80%-a a szőrzetnek végleg eltűnik, a maradék pedig elvékonyodik, kivilágosodik.

A lámpa ultraibolya fényt nem sugároz. Használata során a daganatos megbetegedés kockázata nem növekszik. A kezelést nem veheted igénybe várandósság és szoptatás ideje alatt.

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy Neked is lehet sima szőrtelen tested, akkor az IPL Stúdióban most ezt az álmodat kedvező áron, igényes környezetben, profi felszereléssel valóra váltják!

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440