IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap

Vélemények

Zita, 2020. november 8.

„Enci kedvessége és szakértelme biztosíték arra, hogy a nála töltött idő, eredményesen, és kellemesen fog eltelni.
Mindig öröm hozzá járni, mert olyan kellemes hangulatot teremt a stúdióban, hogy teljesen ki tudok kapcsolódni. A kezelés teljesen fájdalom mentes, és már az első alkalom után kevesebbet kell borotválni.
Ha IPL, akkor csakis Encit válasszátok!

☝️☺️👌

Lenyűgöző munka”

 

Fathi, 2020. november 5.

„Honestly it’s the best!
I got lazer hair removal and it did not hurt a bit
A nice environment and attitude and great results
😊”

 

Flóra, 2020. július 23.

„Hihetetlen, hogy már 1 kezeléssel milyen látványos eredményt lehet elérni! Maximálisan megéri hiszen ez hosszútávú befektetés! ☺️
Csodálatos munka – Lenyűgöző munka – Luxusélmény – Ingyenes tanácsadás – Experienced skin care professionals”

 

Barbara, 2020. július 7.

„Teljesen elégedett vagyok  az eredménnyel. Enci végtelenül kedves, segítőkész, nagyon szakszerűen mondta el a kezelés lépéseit, eredményét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Encit és az IPL technológiát. 🙂”

 

Nikolett, 2020 június 25.

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a kis ékszerdobozra✨🥰 Minden alkalommal, amikor megyek (egyre inkább látványos eredménnyel) szívélyes fogadtatásban, gyönyörű környezetben és szuper higiéniai körülményekben van részem. ☺️ A kezelés ideje hihetetlen gyorsan eltelik beszélgetéssel, de mégis minden alkalom után szinte kipihenten hagyom el a helyet. ☺️ Egyetlen problémát találtam csak (már ha ezt lehet annak nevezni), hogy nem voltam gyorsabb és nem kezdtem el a kezelést már hamarabb.

Lenyűgöző munka – Experienced skin care professionals – Luxusélmény”

 

Rachel, 2020. február 12.

„Everything is alright. I really liked the service and the results. She is very kind and professional.”

 

Orsi, 2019. december 18.

„Már az 1. alkalom után nagyon látványos volt, most pedig így a kezelési folyamat végéhez közeledve hihetetlen, hogy teljesen eltűnt a szőr, és mindemellett nagyon puha és bársonyos a bőröm. Egyszerűen imádom! 😍Encit pedig nagyon szeretem, mert diszkrét, nagyon kedves és látszik, hogy imádja a munkáját..”

 

Krisztina, 2018. július 30.

„Annyira örülök, hogy rá találtam Encire és az IPL-re..🙂 már az első alkalom után annyira látványos, hogy szinte alig hittem el!

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!”

 

Anikó, 2017. szeptember 21.

„Arckezelésre és villanófényes szőrtelenítésre mentem a stúdióba, aminek még az elején járok, de már most nagyon elégedett vagyok. A kezelések fájdalommentesek és látványosak. Barátságos a környezet, Enikőből pedig árad a pozitív energia és a segítőkészség, valamint időpontok terén is rugalmas. Köszönöm!

 

Márti, 2017. augusztus 28.

„Csak azt sajnálom, hogy nem Encihez mentem már első alkalommal, mert így sok fájdalomtól és kényelmetlenségtől megkímélhettem volna magam 🙂 Összehasonlítva a korábban kipróbált stúdióval sokkal kellemesebb a környezet, jobb minőségű a gép, gyorsabban hűti magát vissza a kezelőfej, ezért alig érezni fájdalmat, és persze az sem elhanyagolható, hogy kellemesen elcsevegünk kezelés közben így nagyon hamar elröppen az ott töltött idő 🙂 Ha valaki még keresgél, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

 

Kata, 2017. július 2.

„Az, hogy a kezelés nagyon látványos már elsőre, az egy dolog, de Enikő magával ragadó, bűbájos, segítőkész és borzasztóan hiteles személyisége teszi az egészet tökéletessé és egyben megnyugtatóvá. Köszönöm!”

 

Dora, 2017. március 17.

„Egy alkalom után látványos javulás, ha nem látnám a saját szememmel el sem hinném!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

 

Amanda, 2016. december 21.

„A legjobb hely Debrecenben, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem csak az eredmény fantasztikus, hanem maga a környezet és a hangulat is csodalatos. Jah és a legfontosabb Encinek a személyisége, egyszerűen imádom!!  Köszönök mindent Enci!!”

 

 

Eszter, 2016. december 21.

„A legjobb hely. Kellemes környezet, fájdalommentes szépülés. A végeredmény pedig magáért beszél. Köszönöm Enci!”

 

Edit, 2016.április 18.

„Maximálisan elégedett vagyok a Studio kezeléseivel! Többféle módszert is kipróbáltam, de az eredmény csak itt volt látványos és tartós! Köszönöm, hogy megismertem ezt a lehetőséget, csak ajánlani tudom mindenkinek! A kedvesség, vidámság, amit Enikő részéről minden alkalommal kapok, pedig már csak hab a tortán!”

 

Renáta, 2016.április 8.

„Csak ajánlani tudom minden szépülni vágyónak :)”

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440