IPL Stúdió - Bársonyos simaság, minden egyes nap
Akció

Zavarnak a combodon a kis piros erek? Tudtad, hogy ezeket seprűvénának nevezik?

Ne hagyd, hogy a lábadon meglátszódjon az idő múlása. Ez a kupon segít, hogy búcsút ints a seprűvénának. Vedd fel bátran a miniszoknyádat, mert most fél áron kapod meg a seprűvéna elleni kezeléseket.

Ajánljuk mert:

A bőr felületén megjelenő seprűvénák, megvastagodott hajszálerek általában nem okoznak fájdalmat, de komoly esztétikai problémát jelenthetnek.

A seprűvénák az arcon, az orr tövében, a lábszárak és a comb felszínén jelenhetnek meg, ennek oka elsősorban genetikai eredetű, de okozhatják életmódból fakadó tényezők is, pl. ülőmunka, hirtelen hízás, várandósság stb.

Az IPL -t (Intesive Pulse Light) kiválóan alkalmazható a test szinte minden területén pigmentfolt – és seprűvéna kezelésre.

Ha zavarnak a seprűvénák, ne várj tovább, válaszd ezt a kupont és az egyenletes, gyönyörű bőrt!

Fontos tudni:

  • Ezt a kupont 2014. május 31-ig használhatod fel.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
  • Ez a kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és hármat adhatsz ajándékba barátnőidnek, barátaidnak, szeretteidnek.
  • A kupon tartalma: két alkalommal, tenyérnyi méretű seprűvénás terület kezelése a láb felületén.

Részletek:

Mi az a seprűvéna?

A seprűvénák olyan bőrfelszínhez közeli erekből álló hálózatok, amelyek a túlnyomástól kitágultak és már nem képesek összehúzódni. Egészségügyi szempontból csak akkor jelentenek gondot, ha túlságosan elszaporodnak és „nehéz-láb” érzéssel párosulnak.

Mi okozza a seprűvénák kialakulását?

Az apró értágulatok az alsó végtagokon akár már tinédzserkorban megjelenhetnek, jelezve ezzel, hogy az érintett helyen a vénás és nyirokkeringés nem egészen tökéletes. A seprűvénák kialakulásáért a mozgásszegény életmód, súlygyarapodás, terhesség, a szervezetben aktuálisan zajló hormonális változások (pl. fogamzásgátló szedése miatt megváltozó, menopauza idején csökkenő hormonszint), de leginkább az öröklött hajlam a felelős.

Hol jelennek meg?

A seprűvénák leggyakrabban a comb és a lábszárak felszínén, az arcon és az orrszárnyakon jelennek meg.

IPL-lel a seprűvénák ellen:

A bőr felületén megjelenő seprűvénák, megvastagodott hajszálerek ritkán okoznak panaszokat, de komoly esztétikai problémát jelenthetnek.

Ezek az esztétikai elváltozások IPL villanófényes eljárással remekül kezelhetők. Jó eredmények érhetők el ezzel a módszerrel érelváltozások, éranyajegyek, értágulatok, seprűvénák és rosacea kezelésében, ahol az ismétlődő kezelések során a kisebb erek elzáródnak, majd felszívódnak.

A kezelés után az erek még 1-2 hétig látszanak, majd fokozatosan felszívódnak. A teljes hatás eléréséhez két kezelés nem elegendő, de az a vendég adottságaitól függ, hogy hány kezelés javasolt.

Vendégek véleménye az IPL seprűvéna kezelésről:

„Tegnap voltam próbavillantáson, amikor 2 eret villantottak le. A seprűvéna természetesen nem tűnt el, de látom, hogy máshogy néz ki. Állítólag 2-3 hét, amíg végbe megy a villantás után a teljes folyamat. Szóval kíváncsi vagyok mennyit fog még halványodni 2 hét alatt. Amit most látok: az erek már most kisebbek és más színűek lettek. Én egy szerteágazó lila több érből álló seprűvénát villantattam le, de már most látszik a változás.”

„A terhességem után a combomon megjelentek a seprűvénák. Sokat híztam és mivel a negyedik emeleten lakunk a gyermekem plusz „édes súlyát”a szülés után is cipelnem kellett, mert nincs lift.Nagyon zavart a combomon lévő látható érhálózat. Az orvosi lézeres kezeléseket túl drágának tartottam, ezért elmentem egy IPL-es seprűvéna kezelésre. Az első 2 kezelés után az erek először kipirosodtak, majd elhalványultak. A szakember azt mondta 5-7 kezelés után teljesen felszívódnak majd ezek a látható hajszálerek. Hétvégén megyünk wellnessezni a Férjemmel, már alig várom, hogy szégyenkezés nélkül felvehessem a fürdőruhámat. Végre nem hiszem azt, hogy mindenki az én combomat és a seprűvénáimat nézi!”

IPL

Az IPL professzionális villanófényes gép szűrt, széles spektrumú fényt alkalmaz, melynek során a hőhatásra az erek elzáródnak. A széles spektrumú, pulzáló fényenergia pontos beállítása után biztonságosan kezelhetőek vele nem csak a lábon, hanem a test más felületein (nyakon, mellkason, kezeken) jelentkező érelváltozások (seprűvéna, rosacea) is.

Bőrmegújító seprűvéna elleni kezelés a legújabb 4. generációs IPL készülékkel történik. A kezelés szinte teljesen fájdalommentes, azonnal visszatérhetsz a napi tevékenységedhez, nincs lábadozási idő, nincsenek mellékhatások, sem maradandó nyom.

Bizonyos betegségek megléte esetén (cukorbetegség, magas vérnyomás, epilepszia, daganatos betegségek, fertőző betegségek, melanoma, lázas állapot stb.)

Ha a kezelést végző szakember véleménye szerint az IPL veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését, az IPL villanófényes kezelés alkalmazása nem javasolt. A kezelés előtt kérd a szakember tanácsát.

Egyéb szolgáltatások:

IPL szőrtelenítés, bőrfiatalítás

Ne aggódj tovább a seprűvénák miatt, a piros hajszálértágulatok helyett válaszd ezt a kupont és az egyenletes, gyönyörű bőrt!

Kérdésed van? Időpontot kérnél?

Hívj vagy írj üzenetet!

+36 (30) 504-0440